I would like to believe...

Т.


                Maybe this world is another planet's hell.
                Aldous Huxley




What's in one of the worlds
We share the shelter,
We don't have the helter-skelter
And idle or lying words.

Thou wilt be always closer than eyelashes,
Until we turn to ashes.

Always.
All days.

I shall give thou everything I can get receive.
I'd like to believe,
What's somewhere
In the square
The dastard
Bastard
Is not waiting
To the kill or raping.
And there are also shoes that never squeeze.
Children do not know what a disease is.

There are no wars and captives in one of Universes.
People do not give to Vladimir curses,
Because they gave him bullets, like Ceausescu.
Or maybe his father had cum on a fescue.

I believe there is a world where the tear forgets the way,
In which people do not need much to be happy every day.
I hope that other worlds
There are,
Crossworlds, elseworlds
In each thou are.
I can say there: “I love thee by far,
My Shiny Star!”

Morituro 25.O5.2O24

                Хотелось бы верить...

                Т.


                Может быть, этот мир это ад другой планеты.
                Олдос Хаксли



                Что в одном из миров
                У нас есть общий приют,
                Между нами нет беспорядка/суматохи/неразберихи
                И праздных или лживых слов.

                Ты всегда будешь ближе, чем ресницы,
                Пока мы не превратимся в прах.

                Всегда.
                Все дни.

                Я отдам тебе всё, что смогу получить.
                Я хочу верить,
                что где-то
                В сквере
                Подлый
                Ублюдок
                Не ждет,
                Чтобы убить или изнасиловать.
                А ещё там есть ботинки, которые никогда не жмут.
                Дети не знают, что такое болезнь.

                В одной из Вселенных нет войн и пленных.
                Люди не проклинают/не дают проклятий Владимир,
                Потому что они уже дали ему пули, как Чаушеску.
                А может быть, его отец кончил на овсяницу.

                Я верю, что есть мир, где слеза забывает дорогу,
                В котором людям не нужно многого, чтобы быть счастливыми каждый день.
                Я надеюсь, что другие миры
                Существуют
                Перекрестные миры, иные миры
                И в каждом из них есть ты.
                Там я могу сказать: "Я люблю тебя безмерно,
                Моя сияющая звезда!"

Оригинал: http://stihi.ru/2023/08/03/6665


Рецензии