Стъалы

Аез иу аехсаев мае саермае ссардтон стъалы,
Аемае йае ирд арвыл фаеагурын аедзух.
Уый иунаегаей раесугъд таемаентае калы,
Аенаехъаен арвыл апырх каены рухс.

Йае таемаенаей ысрухс каены мае заердае,
Аенкъард хъуыдытае фесаефынц фынау.
Уый арвы къуырфыл ахаецы фаейнаердаем
Аемае мын суинаг равдисы нывау.


Рецензии