Хуыцауы хахнывтае

Мае хъысмаетаей ды макуы алидз,курын.
Аенае даеуаей зындонау у мае цард.
Аппыныдзух даеуимае аез фаедзурын,
Аенкъард каенын,маенаей куы ваеййыс дард.

Нае фаендаегтаен наей баиу каенаен,зонын.
Хуыцаумае сты нае царды хахнывтае.
Аеппындаер  дае наема зыдтон ызнон даер,
Ныр та маенаен мае удлаеууаен куы сдае.

Не покидай мою судьбу,прошу.
Мне без тебя так трудно жить на свете.
С тобой я непрестанно говорю,
И грустно мне,когда вдали ты где-то.






   


Рецензии