Киевэ мий

 
  Спогади,мрії,видіння...
  Маятник серця стучить.
  Києв ,каштани ,цвітіння.
  Марево сонця тремтить.
  Все  відбувалось,як в казці.
  Місто ,що плине  в віках.
  Хвилі Подола в убранстві
  Буйства цвітіння бузка.
  Там-нескінченнії далі
  Лівобережжя Дніпра.
  Простір-безмежний,не зміряти оком .
  Там-незбагненна земля.
  Я відліковую душу
  І заспіваю про те
  Київ,тебе не любити,
  Як не любити тебе?!
  Як тебе не любити
  Місто  на хвилях Дніпра ?  


Рецензии