Высокий уровень опасности

"Високий рівень небезпеки!"  -
Твоє життя, моє життя -
Летять ракети - не лелеки
Десь у блакитне майбуття.
Летять  до нас, не відчувають
Ні наші болі, ні страхи,
І в душах все перевертають,
Як смерті вісники лихі.
Їм все одно - неділя, будні,
Дитина, жінка, чоловік.
Вони безжальні, неосудні,
Як весь наш двадцять перший вік.
"Високий рівень небезпеки!"
Молитись? Вірити? Благать?
Летять ракети, не лелеки
Мою Вкраїну убивать...


Рецензии