hуулшын хонхын зэдэлээн

Хонхын абяан зэдэлжэ,
Хамаг байдал хубилба:
Сулоо сэдьхэл,
Сулоо жаргал
Яахын ехээр бурьялба!

Зунай шарай тээ тэндэ
Намайе миhэрэн дуудана:
Номин далай, холын харгы
Зэhэжэ бэеым тэгуулнэ!

Гурбан жаргалай hаранууд руу
Гунзэгыгоор булигдан оймохоб!
Сээжэ дуурэн баяртай
Дахяад hургуулидаа бусахаб!

26мая 2024г


Рецензии