Немра

Я тебе згадав –
Коли я декілька разів –
Пройшов перший рівень 
Мертвого космосу –

Лише з використовуванням стазіса
І мене почали слухатися некроморфи –
Віддавая пошану –
Вас попередили –

Я продовжу бачити зображення тварин
В очах тварин –
Бажаю виграти цю битву –
З найменшими  для тебе втратами.


Рецензии