и это мне

ты подарила мне пионы
июля воздух раскалённый
всё это мне определённо
всё это мне
твоя улыбка неземная
кто мне земней уже не знаю
а я лежу тут как Даная
в саду камней

ты подарила мне пионы
они по моему шпионы
глядят из вазы удивлённо
поверь мне нет
нет я совсем не беспристрастен
не буду я делить на части
да потому что это счастье
и это мне

* * *

you gave me peonies
July air is hot
all this is certain to me
all this for me
your smile is unearthly
that I don’t know anything else on earth anymore
and I'm lying here like Danae
in the rock garden

you gave me peonies
I think they are spies
looking out of the vase in surprise
trust me no
no, I'm not impartial at all
I won't divide it into parts
yes because it's happiness
and this is for me

25.05.2024


Рецензии