Удома

Добра я так –
І не помітила –
Ти можеш займатися –
Переробкой тексту –

Я отримувати завдання
Все можна вирішити –
Усе спроможне –
Для преодоління –

З усіма –
Можна впоратися –
Ну так що –
Любов.


Рецензии