Сад

...А хочеш, розкажу тобі про сад,
Де квіти, кольорів усіх існуючих відтінків,
Розквітли та вирують у повітрі,
Кружляючи навколо тебе
Та в тобі, не маючи завад.
Відтворюючи звуків нотний ряд
Вони як свідчення рапсодії  життя
Де із сьоми своїх чаруючих принад
Складають звіт про спів думок,
Твоїх завжди танцюючих емоцій
В сплетінні щирих,
Чистих звуків серенад
У просторі об'єднаних monad.

Я проведу тебе
В чарівний Божий Сад
Де завдяки Любові
Об'єднались люди
У всіх відтінках барвів,
Кольорів та звуків
Через проявлення
Душі людського божества
В єдиній, неподільній
Кожній із небачених monad.

(продовження буде) 26.05.2024р.

Рапсодія (rapsodia) - інструментальний твір, вид музичної фантазії на народні теми.

Serenade, (від італ. serenata, від sera - вечір) - музична композиція, що виконується на честь когось.


Рецензии