Ах, однокурсники мои

         *        *        *

Ах, однокурсники мои,
Друзья так милых лет –
Перед глазами вновь стоит
Из юности привет…
Где жизнь витает впереди:
«Найди меня, найди»…
Мы в сане мудрости теперь,
Хоть верь, а хоть не верь…
И времена не поменять,
Какие есть  – прими;
Ни грусть, ни радость не унять,
Любовь небес, возьми…

Вячеслав Шикалович
26.05.2024г.
На фото спустя 40 лет в 2009г.

         *        *        *

Ой, однокурсники мої,
Так милих, друзі, літ –
Перед очима знов стоїть
Із юності привіт…
Життя ще десь, полин й меди:
"Знайди мене знайди»…
Ми в сані мудрості в краї,
Хоч вір, а хоч не вір…
Й часи ніяк не помінять,
Які вже є – прийми;
Журу і радість, все сприйнять,
Небес любов, візьми…

В'ячеслав Шикалович
26.05.2024 р.
На фото через 40 років в 2009р.


Рецензии