Нета

У Бога своєрідне бачення –
Я повертаю вам папку з документами
Не треба давати мені гроші –
І іди обережно через дорогу –

На згадку з'їм гарячого омлету
Про мужнього пса Едді Макдауда
Про тебе залишилася –
Добра пам'ять –

У людини егоіста –
З добрим серцем –
У якої обмеження можливостей
Те саме ніж повернути здоров'я.


Рецензии