Вишня

До ягоди моє зізнання
в любові.незабутний смак,
а камідь- гумка для жування
вона була багатства знак.

Найперша у житті малечі
у голодний, повоєнний рік,
вона, як світ усім, предтеча,
дороговказ  нам у життєвий вік.

Я аромат іі впізнаю,
не пнереплутаю ні з чим.
І не важливо, що я маю-
вони мене всього почин.
 


Рецензии