Чатун

Чатун
Тегьенг дулма рик1из хуш я
Къавах тарце авай кьуш я
Муг чк1урай чубарук1 туш
Пехъ  яз жен ам гьамни я кьуш

Гьар устардиз бес жечни хуш
Чатун к1валах жезва юхуш
Амма к1ан я ваз ахьтин пад
Чатуг гавайд, жечни устад

А чатуниг ацукьай руш
Бес жечни ам устардиз хуш
Акурлай бес ийер вилер
Жедачни зи мумаж к1вачер


Рецензии