Хай живе Украина

А у чистому полі нема волі,нема долі.
Нема там чарівної краси.
Як тебе там немає,там тебе не кохаю.
За тобою не йду по росі.

Заспівай я почую та с тобой заночую.
Закохаю в зоряній ночі.
Буде місяць співати,буде ніч нас кохати.
На руках віднесу від грози.

Буде місяць співати,буде ніч нас кохати.
На руках віднесу від грози.

Не малюванні очі я дивитись в них хочу.
Губы солодкі та плечі цілувать.
В чистім полі на волі я знайду своїй долі.
Тільки тебе я хочу кохать.

Буде двір буде хата,будеш дітям ти мати.
І лелеки на кручах Дніпра.
Хай живе Україна,розквітає калина.
Хай цвіте наша рідна земля.

Хай живе Україна,розквітає калина.
Хай цвіте наша рідна земля.


Рецензии