про сирiтство самоти

Немає сутності навколо,
єство всередині очей.
Спадає радість так спроквола.
Всеношна. Ми. Полієлей.

Сум розбивається о дзвони,
по тілу ллється благодать,
Заподіваються кордони
і з нами свічі мерехтять.

Зливаються тіла і душі
і сиротіє самота,
Цвіте у глечику бриндуша.
Проста, звичайна красота.

світлина: Огюст Роден. Рука Бога


Рецензии