Намалюй мене, життя

Намалюй мене, життя,
Щоб в очах світилось щастя,
А не жалісні благання
І гіркоти відбиття.

Кращі шати підбери,
Найчарівніше убрання,
Щоб воскресли всі жадання
І тривоги не шкребли.

Намалюй мене, життя,
З парасолькою від лиха,
За спиною – дужі крила,
Світлу віру у дива.

Не шкодуй яскравих барв,
Приховай ретельно старість,
Щоб душа, відчувши радість,
Відродила давній драйв.

Намалюй мене життя,
Поверни колишні мрії
І веселкові надії
На щасливе майбуття…


Рецензии