Алiшер Кийом. Рубоi 1177

Рубої 1177

А чи був першим Протопоп Авакум, Кийом,
З християн, плоди за життя що їли дерева Заккум,* Кийом?
Румі, я знаю, Патріах що Нікон не був Авакуму кум.
А згадавши Авакума, Нікон зі сльозами їв рахат-лукум, Кийом?


Рецензии