грошей до ку... ви мами

Пригадую незабутні часи осені - весни - осені 2012 - 2013 років коли на лавочках біля каплиці Боїмів у Львові тусили наші юні нефори і вуличні музиканти був живий Старий хіппі Янг (що в свій час постраждав і сидів у тюрмі років десять за любовь к цветам ) і разом з своєю вівчаркою Джиною виходив трошки грошиків заробити на бідній собачці саме тоді кожен вечір година сьома - восьма збиралися усі хто не тільки віртуозно володів майстерністю грати на гітарі а навіть ті хто не мав поняття що таке три блатних акорди і навіть я який для такого випадку дістав гітару з двома струнами (майже як Паганіні ) я не грав але вигляд мав сурйозний... чвалали домів після трудів праведних по галицькій вулиці напідпитку з сесії міської ради національно свідомі депутати і весь наш циганський оркестр імені Кустурици ))) заспівував( ой нене )" Лента за лентою" лунали оплески і підспівування ..ми затягували " Вону "або ще " Очі відьми мов зорі " розривалися пачки з банківськими білетами і осипало нас як осіннім листям купюрами по десять -двайцять -пятдесят гривень....завсім юна Марта Тамагочі посміхалася їм і обходила з великим соломяним брилем найжаднючіших а юний Сева був подібний на Ісуса а не як тепер на ждуна пердуна ...які файні були часи ....депутати розбігалися музиканти грали блюзи і рок н ролл а ми йшли пиячити ..але ті депутати грошей мали я вам скажу до к..рви мами  жаль що сесії в них проходили не так часто як бажалося ...
-----------------------------
$ilver AnXell 28/01/2021 р м.Львів


Рецензии