З днем народження куме!

Тебе вітаємо наш рідний куме!
З днем народження.
З цим святковим днем.

Тобі бажаємо наш рідний куме!
Щастя, радості, здоров'я, та пісень.

Тобі бажаємо наш рідний куме!
Всього найкращого, та радісних подій.

Тобі бажаємо наш рідний куме!
Удачі, миру, та здійснення всіх шалених
мрій!
25.05.2024р.
Ярослав Шарах 5.


Рецензии