Ны шануйтэ, нэмоч,

Ны сыбэ, ны дич!

Ластовкы щыбэчуть!
Щовкають шпакы!
А мы гондэ з дедом
Но йимо щавйи.

Нащо бо всё гэто
Восхвалеты скризь,
Колы спыш но в нэ3
Ранок и всю нич.

От, прышло ж бы лето.
Так валейсь в трави!
Не! Мы кофе взебрым,
Шоб аж з низдр сопли.

И Сашковы екся
Киця дозвонывсь.
А старо’ста дэсь всё
Глушыть порошкы.

Бы мы й ны советвав
Йисты хоть в гобид,
А ны но вычэраты,
Шоб аж в горлы хрып.

Да но шо ты Девам
Скажыш – то ж пынькы!
И о5 уехал
Мастер до врачых!

...а у нас бы й Ангел
Есця во ву птичк.
Да но зверы страждуть
Задушыты й слых


Рецензии