За життя

***
За життя, з непохитною  вірою,
самотинням незламно стою.
Ризикуючи повною мірою,
на вигнання у ріднім краю.
За життя переможними кроками
віддаю світанковість душі.
Не дарується щастя пророками
в заповітній  біблійній межі.
Крізь життя, перевірене досвідом,
намагаюсь пройти без боргів.
Перші кроки оспівані вдосвіта
щебетанням грайливим птахів.

2009

 


Рецензии