Ой ти витер буйнесенький

Ой ти вітер буйнесенький
Розвій мою журбу
Рознеси мій сум по світу
Я тебе дуже прошу

Хай відійдуть усі турботи
Відійде з душі печаль
Бо так сумно й одиноко
І мені своє серденько жаль.

Ой жаль, жаль коли знаєш
Що на милого чекаєш
А він до тебе не приходить
Тільки голову морочить.

Ти шепни йому на вушко
Що мені від того тяжко
Коли ж прийде хай усміхнеться
Тоді до мене спокій повернеться.

А якщо він іншу має
Хай таке прислів’я знає:
«Що як будеш так любити
Будеш одиноким жити!»

19.05.2024


Рецензии