Вийшов мисяць из-за чорнои хмари

Вийшов місяць із-за чорної хмари
І так пильно дивиться навкруг
Немов хоче мене запитати
Чи прийшов до мене мій друг.

Ой ні місяченьку, ні золотенький
Не прийшов він і не прийде
Та хоч і знайде кращу за мене
Але все рівно не забуде мене.

І буде згадувати весь час
Наші зустрічі у вишневому садку
І те як клявся і божився
Що тільки любить мене одну.

Але то мабуть була не любов
То тільки було залицяння
Бо якщо любиш- не зрадиш ніколи
І не принесеш коханій страждання.

18.05.2024


Рецензии