Кажуть - Терпимо! I ми - терпимо

Кажуть: «Терпимо!», і ми – терпимо.
І терпіння не знає меж.
Будуть вересні ще за серпнями.
Будуть грудні... І квітні теж...

Я – із лютого. Я – народжений
ночі зимної з хуртовин.
В ніч лютневую так ворожиться,
що не спиниться часу плин.

Так у чому ж терпіння, милая?
Як нам витримати це все?..
Не буває душа знесилена,
адже душі нам Бог спасе...


Рецензии