про злуку, або два в одному

Надія на гаразд - гальма,
Порожні марення провалля.
Не буде волі задарма,
і раювання в задзеркаллі.

Все має статись на селі,
обабіч дідової хати,
і поцілунки навесні, 
і сум від листопада втрати.

Таке у страдника життя,
і ні до чого єзуіти:
руками пестити рілля,
руками ворога душити.


Рецензии