ВатIан

Къваридаб замана бацIавукъалIи,
ПикрабелIи гьину идя мин, ватIан.
Диб ракIва талихIлIи бецIавукъалIи,
ПикрабелIи гьину идя мин, ватIан.

Дилъи идалъидя ахир ивучIа
Дуб хIакъилIи кечIи даимда баси,
ЦIинкIи мисидилIи хIарпубелIила
Ден дибда кечIиди рукьи иккилIе.

Мин гьичIи бечIуха диб роххил идя,
ДучIуру гIагяраб ракьи букIеччи;
Баркяла гьикьидя Аллагьащулъи
Къисматила минла сабалъу идя.

Дуб кьантIи лъеруди жиб-жиб къарулIи
Кямилаб кумаки игьата букIа.
Ден дуб гигим идя, мин ахи идя,
РакIвачIу тIумагьу букIилIибуда.


Рецензии