Хрещення

Якійсь чолов'яга –
У балохоні –
Відштовхує його –
І виліває із кувшина –

На голову рідяну –
А батюшко –
Опускає у воду –
Тричі –

Я прийняв хрещення –
У той самий день –
Як зміг –
Покаятися.


Рецензии