Наума

Я хочу навчитися –
Любити на відстані –
Щоб навчитися –
Любити інших дітей –

Ні до чого –
Не підкопаєшься –
У мене не було –
Дівчини –

Захист вітру –
Хто партизанить –
Хто подивитися у записі –
Навчиш мене.


Рецензии