Канаж

Я буду жити –
І відмолю кожного –
У цій –
Братоубовочій війні –

Свою родину –
Свого ворога –
Від українця –
До расиста –

Прийшли на нашу землю
Все єдине
З духовністю є'днання
Кожний рускоукраинец.


Рецензии