Чмиря

Я хочу навчитися –
Любити на відстані –
Навіть вірш –
Учора написав –

Не було ні з'вязку –
Ні води ні інету –
Що за чмиря –
Ти намагаєшся –

Це сказати –
Це головна –
Мисля що чую –
Твій ролик.


Рецензии