Уже полмиллиона...

Вже ПІВМІЛЬЙОНА знищених людей!!!???
Чи НЕ ЛЮДЕЙ, а клятих окупантів???
В ім'я чого? Задля яких ідей
Загублені і душі, і таланти,
Скалічена, розорена земля,
І матері з обох сторін ридають?
Кремлівській Вій! Напився ти сповна?
Від крові міцно спиш і не ригаєш?
Криваві хлопчики не бачаться в очах,
Що знищив ти із смаком та з сумлінням?
Будь проклят той, хто все це розпочав
В усіх віках, країнах, поколіннях!
Про наші жертви я й не говорю -
І думати боюсь, і серце плаче.
Господь Великий! Сили дай в бою
Героям нашім, успіху та вдачі!...


Рецензии