Типаж

У мене інший –
Тип людини –
Якщо дівчина мовчки –
Заходить у ВК –

І стається
Чертовська чортянілість      
Утім до різкого –
Зміни плану –

Що ти шепчеш –
Цілих півроку –
У тебе  почалися –
Великі проблеми.


Рецензии