В тал ю

Не сподіваюсь Вас побачить,
Я завтра у Купель зберусь,
Щоби у Новорічний ранок
Блаженство неземне відчуть.

А Вас я прошу помолитись,
Щоби знайшлися сили встать,
Хоч й мрію поскоріш зустрітись
Біля Купелі знов, Віталь!

Хоч й знаю-Вас не дочекаюсь,
Я до Купелі доберусь.
Зустрінемось уже Віталій
У дні буденні ми мабуть.

Якщо в Вас вийде, то прийдете
Раніше трішки в будній день
Й Ваш подарунок принесете,
Коли я знов прийду в Купель.

Я за молитви Ваші вдячна-
Іх важко переоцінить,
Бо від душі вони і справді,
Все збудеться, якщо просить

Від серця чистого. Віталій,
Про Вас я Бога попрошу,
Щоб все задумане збувалось
Та щоб Господь хранив сім'ю.

Сім'я ж в людини найцінніше,
Аніж примарнії скарби.
Мені б зустріти Вас скоріше
Хотілося б, збулось якби ж. ;;;


Рецензии