Русько-украинець

Нажаль я лише –
Русько-украінець –
Я знаю що я бачив –
І коли повернувся –

Усе на землі –
Яка нікому –
Не належить –
Я ніколи –

Не зможу вбити –
Часток святих тварин –
Вони повертали –
Робили дива –

А я ні чому –
Так і не навчився –
Як було –
Так і залишиться


Рецензии