Вуйко - спритний ухилянт

Він на майдані наче кінь
Скакав за гроші, не за славу...
Це все пішло у далечінь...
Тепер у нього інші справи:

Й для нього кепський варіант
Настав сьогодні у країні...
Тепер той вуйко-ухилянт
Мерщій тікає з України...

Він дременув не просто так:
Покинув дім свій і отари...
Бо зовсім вуйко не тупак,
Щоб на війну його забрали!


Рецензии