Кожне слово - наче квiтка

Наче квітка у віночок
Слово ляже у рядочок,
Настрій враз навіє думи,
Вірш прикрасить, як парфуми...

То з гірчинкою, то з хмелем,
То складний, як у коктейлі...
То солодкий від кохання,
То легкий, а то з зітханням...

То сумний, що плачуть очі,
То такий, що аж регочеш...
Вірш притягує увагу,
Як була на то наснага,

Від душі, якщо рядочки -
То й читач читати хоче.
Ритм, як в серця - слог за слогом...
За талант - подяка Богу!

24.05.2024 р.

(фотоколаж зі світлин із інет)


Рецензии