Прошла любовь

  Н.Бидненко
Пройшла любов…
Куди втікають почуття,
Що вчора ще цвіли красиво?
Птахи у вирій так летять –
Й нема цьому альтернативи.
Хоч крил немає в почуттів,
А відлітають за птахами.
Тепла у мріях ти хотів,
А їх засипало снігами.
Насмішник-вітер завива:
– Ну, що, душа твоя зігріта?
…Були нещирі ті слова
В гіркім теплі чужого літа.
І знову літо на порі,
І знову хтось «Люблю!» шепоче…
Давно вернулись журавлі –
Любов вертатися не хоче.
***
Куда сбежали чувства,
Что вчера ещё цвели красиво?
Птицы к югу так летят -
И нет этому альтернативы.
Хотя и крыльев нет у чувств,
А всё ж за птицами летят.
Тепла в мечтах ты захотел,
А их засыпало снегами.
Насмешник-ветер завывает:
-Ну что, душа твоя согрета?
...Не искренни твои слова
В горьком тепле чужого лета.
И снова летняя пора,
И снова кто-то "Люблю!" шепчет...
Давно вернулись журавли -
Любовь возвращаться не хочет.


Рецензии