Квiтнее май, шчабечуць птахi...

***
Квітнее май, шчабечуць птахі,
Жыццё ідзе, жыццё ляціць.
На сонцы хаты грэюць дахі,
Ля хатак бэзы просяць піць.

Квітнее май, шчабечуць птахі,
Жыццё ідзе і мы паўзём
Праз радасці, надзеі, страхі,
А значыцца, і мы жывём.

Квітнее май, шчабечуць птахі,
Пад плёнку сеюць агуркі,
Два чорныя буслы-манахі
Стаяць задумна ля ракі.

24. 05. 2024 г.


Рецензии