з НД, В тал й

Із днем народження, Віталій:
Вже стільки часу ми знайомі
Нехай же  збудуться бажання,
Та буде все гаразд у домі.

За Вас я помолюсь з любов'ю,
А також за усю сім'ю-
Натхнення, вдачі та здоров'я
Для Вас у Бога попрошу.

Нехай синочок підростає
Та радує своїх батьків.
Хочу обняти Вас, Віталій
Та побажать здійснення мрій!

Колись побачимось, напевне:
Про зустріч кожний день молюсь...
Із Вами, Едіком, Євгеном,
Та з Юлею я обнімусь!!!

Нехай ця мить скоріш настане,
Щоб ми зустрілись всі разом
Ще раз бажаю Вам, Віталій,
Удачі й обніму Вас знов!!!


Рецензии