з Новим Роком, В тал й

Із Новим роком Вас, Віталій-
Нехай минуть часи жорстокі
Та в Україні мир настане
Та на душі в Вас буде спокій.

Нехай у затишній оселі
Колядки та пісні лунають,
Й поселиться у Вашім серці
Любов до ближнього, Віталій.

Й нещастя й зло оминуть хату-
Здоров'я сину та дружині!
Щасливі будьте в будні й свята
У неспокійній Україні.

Колись зустрінемось, напевне-
Про це я мрію дні і ночі
Із Вами,Юлею, з Євгеном,
Із Едіком зустрітись хочу

Та знов обнятись дуже щиро-
Розлука з вами вже нестерпна,;;
А нашій Україні миру
Бажаю я у своїм серці.

Лолита Литвиненко, [31.12.2023 14:44]


Рецензии