Я дихаю тобою

Я дихаю тобою
І п'ю твої пісні,
Не маючи спокою
Ні вдень, ні уві сні.

А ти цього не знаєш,
Бо десь на чужині
Безрадісно співаєш
Безрадісні пісні.

Не кличеш за собою,
Сюди не їдеш теж,
Захована війною,
Кордонами без меж.

Ти вогник з України
Занурений в пітьму
Мені твої рівнини
Миліш ніж будь-кому.


  <19березня2024>


Рецензии