время ответов. час на вiдвiт

Уже вроде так близко, время ответов,
Так немного осталось, дожить до него,
Но и ты уж не молод, и пройдоха отпетый,
И не факт, что Вселенная примет того,

Кто так много на прочность пытался проверить,
Законов и правил, и всё было мало,
Экспериментов и проб над собою,
И знаний так много недоставало.

И всё ж, пока жив, остается надежда,
Ведь технологией мир уж давно перегретый,
И речь лишь о паре десятилетий,
Так вроде бы близко, – время ответов…



Вже час той так близько,  щоб відвіт отримати,
Так трохи лишилось, дожити до нього,
та вже ти, не юнак, та й пройдисвіт відспіваний,
І не факт, те що Всесвіт ще прийме того,

Хто  багато на міцність перевірок робив,
Законів та правил, та все було, замало,
Експериментів та проб над собою,
І знань так багато не вистачало.

І все ж, як живий, то є ще надія,
адже світ технологій, - він надто продвинутий,
Як чекати на лиш, кількох десятиліть,
То як час той так близько, – щоб відвіт отримати…


Рецензии