***

Так, відео у Вас такі чудові-
Вони повчальні і такі смішні
І посміхнутись захотілось знову,
Не дивлячися на думки сумні.

Бо Вас побачила хоча б я на екрані
І мені планку Ви поставили нову.
Покину ж сумувать та буду прагнуть
Вас вразить чимось-тільки наяву.;

Чи у Купель стрибну, неначе Вітик
В той день, коли знімались ми разом,
Вже навесні, як вдастся знов зустрітись-
Тож підготуйте Ви для зйомок телефон. ;

Та й планів взагалі в мене чимало,
Чим я зайнятися планую навесні,
Хоч з Вами ми давно не зустрічались
Та промінь сонячний послали знов мені. ;

Промінчик світла, щоби я ожИла,
Й не нудьгувала, доки ще зима
Й стежини вкрила до Купелі тОвста крига.
Яка мене реально "добива".
                3-02


Рецензии