***

Віталію, прошу за Все пробачить,
Чим завинила перед Вами я.
 Молитви Ваші для мене багато значать,
Що не даю спокою Вам. Й ім'я

"Віталій" я повторюю частіше
В своїх молитвах і ранкових, і нічних,
Й Так  хочеться Вам побажати більше
Любові, спокою та радостей земних.

Нехай у Вас збуваються всі мрії,
А також і у Вашої сім'ї.
Оскільки Всі молитви Ваші Щирі
Про мене-щирі також і мої.

А Бог, я вірю, чує всі молитви,
Які звучать від серця та душі.
У Свято ПрошЕння Нехай Вам Все (!!!) проститься,
Усі помилки, що робили у житті.

Й нехай синочок не несе за Вас покари,
Бо, щирі, впевнена, всі Ваші каяття!!!
Живіть щасливо, друже мій, Й Вітаю,
Із Святом ПрОщення, Віталію, Вас я.

                17-02


Рецензии