Подвиг

Едине чим –
Я пишаюся у житті –
Що зміг повторити –
Подвиг Едді Макдауда –

Собаки яка –
Могла говорити –
І робила добрі вчинки –
Зі зламанною спиною –

Але і це не головне –
Я прожив половину свого життя.
І не те що не скоїв злочину
Не зробив нікому нічого поганого.


Рецензии