***

Було би дуже Круто знятись Втрьох (!!!)-
            Із Вами й Вітиком-в сумісному запливі-
            І мені весело від цих своїх думок, -
            Зі мною поряд будуть Хлопчики красиві ;;;,

            І я молодше буду виглядать
            На Вашому та Вітикову фоні-
            Мені б хотілось Вас із Вітиком обнять, -
            Та й фотки з відео отримати Чудові. ;;;

             Й думки про це мені покою не дають-
             І якось не цікаво зустрічатись,
             Якщо я Разом з Вами не знімусь,
             То мені нудно буде спілкуватись. ;

              Ви ж, мої любі, знаєте мене,
              Тим більш, що довго ми не бачилися з Вами
              І Важко передать мені словами,
              Що в мене на душі. Й мій сум мине,

               Якщо ми знімемось із Вами. Й аватарку
               Уже давно пора мені змінить,
               Бо сонечко вже припікає жарко,
               А в мене в профілях-Зимовая (!!!) стоїть. ;

               І якось нецікаво буть одною
               Мені на фотках в профілях моїх.
               Тож й прошу знятися Вас з Вітиком (!!!) Зі мною
                На фоні краєвидів Весняних (!!!)

                Якщо погодитеся, то Зустрінемось Скоріше ;
                Й не буду я із зустріччю тягнуть
                Й не буде жінки мене щасливіше
                В ту мить, коли я з вами обнімусь ;;;

               Я думаю-погодиться наш Вітик-
               Мені ніколи він не відмовляв.
               Й як з Вами, хлопці, мрію я зустрітись, -
               Відволіктись від всих буденних справ.

                Бо так рутина вже мені набридла,
                Як і набридло вже зніматися одній.
                Давайте, друзі, Знімемося в квітні
                На фоні живописнім веснянім!!! ;;;


Рецензии