***

Нехай оберіга Святая Діва,
Вас, брате Вітику, щоби Вам Вижить в цій Війні.
Кохатися, кохать, стрибать, та буть Щасливим,
Бо Позитив несете Ви мені.

Як би не Ви, бо б досі я страждала,
Впадала в відчай, бо не знала, що б робить.
Але у чаті регулярно спілкувались
Із Вами, Вітику-й тому я здатна Жить

Та насолоджуватися пташиним співом,
А також між між запливами співать
Та, загалом, я, як і Ви щаслива,
Бо Вмію, Те, Що Маю (!!!) Цінувать!!!

Й радіти Нашому із Вами Спілкуванню-
Тому й прошу Святую Діву Вас Спасти
Та Вберегти Вас Від Нещастя Та Страждання
Й Родину Вашу від напастей захистить!!!

Бо у людини найцінніше-То -Родина,
Все ж інше-то-Примарнії Скарби.
Й нехай Господь Оберігає й Україну,
Від Всих напастей й від принижень та Ганьби!!!

Я ж мрію поскоріш зустрітись з Вами,
Бо Зовсім скоро до Купелі повернусь
Та мою радість Важко передать словами,
Коли я з Вами, брате, обнімусь.

Можливо й пісеньку Вам, брате. заспіваю,
У ту хвилину, як побачу Вас
Я поскоріш зустрітись знов бажаю,-
Нехай скоріш прийде той час.

Коли вчергове вихідний в Вас буде,
Біля Купелі Несподівано з'явлюсь,
Та свою голову поклавши Вам на груди,
Погляну в очі Ваші й Усміхнусь. ;


Рецензии