***

Досить вже себе картати
За помилки рокові-
Час "розслабитись" й літати
Й враження шукать нові.

Не чіплятись за минулі
Почуття, хоча й вони,
Ще не вмерли й не забулись
В час бурхливої весни.

Бо у пору, коли квітне
Навкруги все, сумувать
Якось неохота-й пісню
Нову хочу заспівать.

Щоб її скоріш почули
Ті, хто поряд буде, й враз
Спогади сумні забулись
Й посміхнулась в той же час:

Досить вже себе картати
За помилки рокові-
Час "розслабитись" й літати
Й враження шукать нові.


Рецензии