ИННА на украинском

          І Н Н А
Жінки – всі гарні та вродливі,
Такими, їх усіх зробив Господь…
Чарівні, любі, навіть дуже милі,
Хоч із ребра, та їхня, щедра плоть!
Та тільки очі: карі, жовті, сірі, сині –
Як дзеркало, відлуння від душі…
По ним, рахують всі: колись, до нині:
Їх розум, силу духу, пишуть їм вірші!
Дівча – «водою сильною» назвали,
Так древні, звали бойових дівчат…
Батьки мабуть й самі іще не знали,
Що Діамант зросте, аж в сто карат!
Як оцінити, в кого треба запитати…
Вершина балів, де знайти оту шкалу?
Це знають прості люди й депутати,
Я теж свою оцінку ставлю, не малу!
І все за що береться, бралась Інна,
Неперевершено, як догма, як закон…
Бо зробить тільки: якісно, відмінно,
Погодився б зі мною, сам Платон!
А очі - надзвичайно гарні, темно карі:
Тепло від серця, нам добро несуть…
З такою: в розвідку, у бій, «Сафарі»,
В самому йменні «Інна» - її суть!

23 грудня 2018 року
Віталій Косенко


Рецензии